Ingrijire produs

Brichete alama


Ce împiedica bricheta mea de alama Zippo sa se pateze?


Fiecare bricheta de alamă Zippo are un strat protector de lumină pentru a preveni pătarea înainte de a fi utilizată. Stratul protector se va îndepărta cu o utilizare normală.


Cum curăț bricheta mea de alamă Zippo?


Pentru a restaura patina naturală de alamă solidă, vă recomandăm următoarele: • Lustruire carcasă înaltă calitate. Curățați cu lustru din alamă. • Periere de finish: Curățați ușor cu o lavetă multi-suprafețe cum ar fi una slabă sau medie marca Scotch Brite de brand (nu utilizați bureți din sârmă). Frecați cu grijă laveta în aceeași direcție a fibrelor finisajului.


Cum curăț designul de alamă gravat cu laser de pe bricheta mea?


Design-ul cu laser expune suprafața gravată de alamă care si-ar putea pierde luciul. Aceasta este o caracteristică normală a alamei. Pentru a curăța alama, vă recomandăm să folosiți o cârpă moale și un curățitor de alamă.


Finisaj Antic


Se va duce finisajul de pe bricheta mea Finisaj Antic?


Bricheta Finish Antic are un finisaj unic pentru a conferi un aspect folosit, nostalgic, și de purtat în timp. Acest finisaj nu este permanent și va începe să se ducă o dată cu utilizarea.


Cum previn ștergerea finisajului antic de pe bricheta mea Zippo finisaj antic ?


Atunci când se expune la alcool sau la lichid de brichetă, aspectul antichizat va începe imediat să ducă. La umplerea brichetei, evitați vărsarea de lichid pe carcasa exterioară a brichetei.


Brichete de aur


Cum să am grijă de finisajul de pe bricheta mea Zippo de aur?


Curățați ușor porțiunile placate cu o cârpă moale și apă sau cu fluid de brichetă Zippo. Nu folosiți substanțe abrazive.


Brichete Pipa


Ce face ca bricheta pipă Zippo să aibă inserții unice?


Clapa de fum al brichetei Zippo învelește flacăra în metal, permițând ca flacăra să fie trasă direct în țeavă fără a deteriora vasul. Inserția brichetei tub se potrivește cu orice (nu subțire) brichetă Zippo rezistentă la vânt standard.


Cum pot îndepărta capacul coșului de fum?


În scopuri de întreținere, capacul de pe coșul de fum al brichetei dvs. pipă Zippo este detașabil. Pentru a scoate capacul, puneți degetul dvs.mare sub marginea fiecărui capăt și ridicați.